MadeByStudents

Over ons

SportEve

(Sport-Evenementen) Studenten van de opleiding Sport & Bewegen lopen hier stage en organiseren sportevenementen voor jong en oud. Ook gaan zij wekelijks met de spelenkar naar een BSO. Zij lopen meerdere dagen per week stage en kunnen dus grote en kleine opdrachten uitvoeren.


KindActief

(Kinder-Activiteiten) Studenten van diverse opleidingen lopen hier stageen organiseren vele evenementen voor jong en oud. Ze begeleiden daarnaast wekelijkse activiteiten zoals ouderen in beweging. Zij lopen meerdere dagen per week stage en kunnen dus grote maar ook kleine opdrachten uitvoeren. Ooit begon dit met uitsluitend kinderactiviteiten, tegenwoordig worden er activiteiten voor alle leeftijdsgroepen georganiseerd.


PraktijkPlaza

Studenten van heel veel opleidingen uit Raalte komen een dagdeel per week aar PraktijkPlaza. In deze kantoortuin werken soms wel 60 studenten in groepjes van ongeveer 5 personen aan hun opdrachten. Zij maken hiervoor een projectplan, bespreken dit met de opdrachtgever en gaan vervolgens alles voorbereiden en uitvoeren. Ideaal zijn opdrachten waar zij zo’n 6 weken aan werken om dan in de 7e of 8e week de opdracht uit te voeren. De uitvoering moet minimaal een dagdeel duren.


Sport & Speluitleen

Een hobbelfiets? Zakloopzakken? Skilatten? Skippyballen? Springstokken? Voor een minimaal bedrag huurt u net die sport & spelmaterialen die een commercieel bedrijf niet in huis heeft, maar u zelf waarschijnlijk ook niet. Ideaal voor kinderfeestjes. Heeft u een opdracht voor onze studenten? Plaats deze www.praktijkbureausalland.nl Wij kijken dan of en zo ja welke studenten er met uw opdracht aan de slag kunnen gaan. Op deze site kunt u ook spelmateriaal uit de sport&speluitleen bestellen.