MadeByStudents

Nieuws

Selecteer pagina: Per pagina:

Hongerige zombies, sexy vampiers en angstaanjagende weerwolven komen uit de schaduw gekropen

2017-11-07

Op 2 november 2017 hebben Romy Mulder, Ilona van der Worp, Esther ter Steege en Lyonne Paalman van Landstede Raalte de Halloween party voor het Pius X College georganiseerd in Lucky Rijssen. Hongerige zombies, sexy vampiers en angstaanjagende weerwolven kwamen uit de schaduw gekropen om 2 gratis kaartjes voor Lucky te winnen. Uiteindelijk heeft Janne van het Pius X College in Rijssen, verkleed als punk gewonnen. Bij binnenkomst werden de leerlingen verwelkomt met een gifgroen welkomstdrankje. Het feest was een groot succes! Er kwamen bijna 500 leerlingen op af. De zaal was griezelig aangekleed met spinnenwebben, oogballen en spinnen. De muziek werd tijdens deze avond ter ore gebracht door de beste dj van Lucky, dj Lars. De reacties op de avond zelf en achteraf waren positief, zowel van de leerlingen, leraren en het Lucky personeel.

Kidsspeelmiddag op 28 juni

2017-06-27

Woensdag 28 juni organiseren Landstede studenten de laatste Kidsspeelmiddag van dit schooljaar. Iedereen van 6 tot 12 jaar is van harte welkom in park Drostenkamp voor schminken, spelletjes en de spelenkar De middag duurt van 14.00 tot 16.00

Groot nieuws

2017-06-14

Hallo Mensen, Bij deze is de website opnieuw geopend met een nieuw verfrist uiterlijk. Wij zijn hier de afgelopen weken druk mee bezig geweest. Wij hopen dat jullie hier van kunnen genieten. Als jullie nog opmerkingen hebben van dingen die niet werken raden wij aan om een email te sturen naar projectbureausalland@gmail.com Met vriendelijke groet, Demien Drost, Jolien Ribbers, Sem Spanhaak en Tim Knobben

Nationale buitenspeeldag 2017

2017-06-06

Raalte - Op woensdag 14 juni wordt de jaarlijkse Buitenspeeldag georganiseerd: een activiteit voor kinderen bij u in de buurt. Die dag proberen Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 100.000 kinderen tijdens deze 10e editie onbezorgd kunnen spelen. Ook in Raalte is buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag allesbehalve saai en onveilig. Die dag organiseren Landstede projectbureau Salland en Schuilenburg Raalte een gave activiteit zodat zoveel mogelijk kinderen onbezorgd kunnen spelen. Want buitenspelen is gezond en leuk! Extra informatie: Locatie: Schuilenburg Raalte, Landrechtweg 2. Tijd: 13.30-16.00, je kan altijd aanschuiven en weer weggaan. Voor alle kinderen vanaf groep 3 van de basisschool.

Binnenkort Site Update

2017-05-29

Binnenkort zal de site worden voorzien van een nieuw uiterlijk samen met een nieuwe praktische toevoegingen om het voor u makkelijker te maken. Dit onderhoud zal plaats vinden binnen enkele weken. In deze tussentijd zullen er waarschijnlijk kleine verbeteringen zichtbaar worden voor u.